Vaučeri Vlade Srbije

Restorani

Hotelski restoran

Boravak na čistom vazduhu i tretmani u termalnoj vodi probudiće vaš apetit. Zato će vam ljubazni konobari u hotelskim restoranima poslužiti ukusna i kvalitetna jela. Doručak je najvažniji obrok u danu, pa smo vam omogućili da izaberete neko od jela na dnevnom meniju ili jedno od desetak jela koja su svakodnevno u ponudi. Jela za ručak i večeru ćete izabrati dan ranije, principom anketiranja. Dijetalna jela su takođe deo svakodnevne ponude naših restorana. Naša pekara i poslastičarnica nude svakodnevno svež hleb, pecivo i kolače.

Kako bismo unapredili kvalitet ponude, služimo ukusne hlebove i peciva iz sopstvene pekare, kolače iz domaće poslastičarnice, a u ponudi pića imamo točeno Prolom pivo (sa Prolom vodom, po licenci Kraljevskog bavarskog piva), Prolom sokove i domaću ljutu rakiju od divlje kruške.

Kafe bar sa poslastičarnicom

Za prijatne trenutke odmora uz kafu, ukusne kolače domaće poslastičarnice, sladoled, na raspolaganju su vam kafe bar kod recepcije ili letnja bašta (postoje u oba hotela, poseduju Wireless Internet).

Etno restoran "Lukovske Kolibe"

Nalazi se na ušću Štavske u Lukovsku reku, na samoj obali. U predivnom prirodnom ambijentu, restoran priprema specijalitete podkopaoničkog kraja ispod sača: jagnjetinu i teletinu, pitu "rednicu", kupus, pasulj prebranac. Ovde možete isprobati i hleb ispod crepulje, domaći sir i kajma, domaće sitne kolače...

Galerija

Promotivne ponude